Selecteer een pagina

OVER ONS

Je hond is onderdeel van je gezin, dus wil je ook weten waar hij/zij terecht komt. Lees hieronder wie wij zijn en wat we doen.

WAT WIJ BIEDEN

Hondenhotel Opperheide beschikt over ruime en volledig ingerichte ‘huiskamers’ met een daaraan gekoppeld een omheinde (180 cm hoog) buitenverblijf zodat uw hond zelf kan kiezen om overdag binnen of buiten te verblijven. De slaapplaats voor uw hond is van alle gemakken voorzien. Voor de veiligheid en gemoedsrust van de kleinere honden, leven deze apart van hun grote soortgenoten in een luxe, compleet ingericht binnenverblijf waarin het ze aan niets ontbreekt. 

De ervaring leert dat honden zich bij Hondenhotel Opperheide vrijwel direct thuis voelen. Overdag spelen de honden samen in de centrale speelweide waarbij de grote honden zijn gescheiden van de kleine honden. Voor elke dier zoeken wij voor de nacht een passende slaapkameraad, waar hij/zij zich lekker bij voelt.

Elke dag worden de ‘huiskamers’ gepoetst en gedesinfecteerd. De voer- en waterbakken worden dagelijks gereinigd.
U kunt er op rekenen dat wij 24 uur per dag bezig zijn met de zorg voor onze gasten. Het verblijf wordt ’s nachts bewaakt.
Wij hanteren openingstijden, maar indien noodzakelijk staan wij 24/7 voor u en uw hond(en) klaar. 

Voor het brengen en ophalen van uw hond is reserveren altijd noodzakelijk. Alle dagen zijn wij geopend. Op zon- en feestdagen zijn we gesloten om uw hond(en) te halen of te brengen!

WIJ HOUDEN VAN HONDEN

Wil u meer weten over het reserveren van een plek in het Hondenhotel voor uw vrolijke viervoeter?

ONS VERHAAL

Hondenhotel Opperheide is de ideale verblijfplaats voor uw hond tijdens uw vakantie of een weekendje weg.  Maar ook wanneer u één of meerdere dagen per week werkt kan uw hond hier prima verblijven in de dagopvang. Hetzelfde geldt voor dagen waarop u niet in staat bent de hond uit te laten wegens ziekenhuisbezoek, een dagje uit of om welke andere reden dan ook.

De veiligheid van onze cliënten en medewerkers staat voorop. Daarom worden alleen sociale honden toegelaten. Hiertoe nemen wij nieuw aangeboden honden eerst op proef om te beoordelen of de hond zich goed aanpast aan de roedel. Ook is belangrijk dat de hond zijn/haar verblijf leuk vindt.

Hondenhotel Opperheide is in 2012 opgericht volgens het nieuwe Besluit voor Gezelschapsdieren. Dit betekent dat ons hondenpension volledig voldoet aan de nieuwe wettelijke regels die vanaf 2012 gelden.

BRENGEN EN HALEN

HONDEN BRENGEN KAN OM:

9:00 UUR

HONDEN HALEN KAN OM:

9:00 UUR en 16:30 UUR

WIJ ZIJN GESLOTEN OP:

ZONDAGEN en FEESTDAGEN

Contact

TELEFOON

+31 (0)6 29561111

EMAILADRES

info@hondenhotelopperheide.nl

ADRES

Kluizerdijk 115
5556 XS Valkenswaard